Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Držao noge na stolcu

Ušao u restoran, ubio gosta i hladnokrvno naručio tanjur rezanaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatno ubojstvo dogodilo je u jednom restoranu u Tokiju kada je gost ušao i želio sjesti na stolicu na kojoj je drugi gost odmarao noge, da bi ga potonji nasmrt pretukao i "mrtav hladan" naručio tanjur rezanaca, prenosi u utorak AFP.

Po riječima glasnogovornika policije, Shinichiro Imanishi, 37-godišnji muškarac težak 120 kg, priveden je jer je nasmrt pretukao Hisaoa Kitajimu, čovjeka od 49 godina.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Nakon udaraca koje je zadao nesretniku pred očima zaprepaštenih gostiju, Imanishi je ustao i kao obično naručio tanjur rezanaca, prenose japanski mediji.

Otac ubio petero djece, tijela umotana u vreće za smeće bacio uz cestu

U međuvremenu je njegova teško ozlijeđena žrtva ležala na podu da bi dva dana kasnije umrla u bolnici.

"Ja ću u svakom slučaju ići u zatvor tako da je ovo bila moja zadnja večera na slobodi", rekao je poremećeni ubojica u trenutku uhićenja, pišu mediji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene