Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Srušila se četverokatnica

Urušila se zgrada u Kosovskoj Mitrovici, troje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 1, 40 sati u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice srušila se četverokatna zgrada. Prve informacije govore da su u nesreći ozlijeđene tri osobe, od kojih dvije teže.

Iz zgrade koju građani zovu 'zgrada sindikata' svi stanari su evakuirani, pri čemu su pomogli pripadnici belgijskog KFOR-a i vatrogasne jedinice, javlja Radiotelevizija Srbije. Mediji navode da je isključena sumnja da se radi o bilo kakvom namjerno izazvanom incidentu

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Urušila se stambena zgrada u blizini Rima Užas u susjedstvu VIDEO Urušila se stambena zgrada: Tri osobe su prebačene u bolnicu, za ostalima se traga

Direktor sjeverne policijske stanice Milija Milošević izjavio je za Tanjug da je uzrok urušavanja zgrade najvjerojatnije njezina starost. Dobrila Jovanović stara 79 godina u spomentuoj zgradi živi već 32 godine. 'Probudila sam se noćas oko 1 sat, čula sam buku i zgrada se počela rušiti. Sada nemam gdje ići, jedino mogu ostati na ulici', rekla je potresena žena.

'Probudila nas je jaka buka pa smo pomislili da je potres. Kad sam htjela izaći prema stepenicama, pao je zid od hodnika i nisam imala kuda proći pa sam ušla kod susjede i čekala gotovo dva sata dok nas nisu izvukli vatrogasci', ispričala je Dragica Cerović, također stanarka urušene zgrade.

Zgrada u kojoj je živjelo 35 obitelji stara je oko 90 godina, a tijekom NATO-vog bombardiranja 1999. teško je oštećena. U Općini Kosovska Mitrovica kažu da je građeviska inspekcija 1995. godine utvrdila da ta zgrada nije za stanovanje, ali ništa u vezi toga nije poduzeto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene