Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Materijalna šteta se zbraja

Uragan Sandy pogodio i Haiti, mnogi ostali bez domova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uragan Sandy pogodio je i Haiti, a vodena je bujica nosila sve pred sobom.

Uragan Sandy pogodio je i Haiti na kojem se još uvijek zbraja materijalna šteta. Kuće u glavnom gradu Port-au-Princeu su poplavljene, a stanovnici su nastojali spasiti sve što su mogli prije nego je bujica odnijela sve pred sobom, javlja APTN. 'Mnogi su izgubili svoje domove i sve svoje stvari. Vidim da je 20 obitelji izgubilo sve što su imali', rekao je jedan stanovnik.

>>
Uragan Sandy zahvatio Kubu

Neki stanovnici su se sklonili u trgovački centar noseći sa sobom sve stvari koje su im ostale. 'Prisiljeni smo napustiti dom zbog vode. Kuća nam je oštećena i moramo pronaći privremeno mjesto za život', rekao je Adrien Brunche, žrtva uragana.

Najmanje tri osobe poginule su pokušavajući prijeći podivljalu bujicu. Ovaj uragan je donio dodatne probleme, budući da neki ljudi još uvijek žive u šatorima još od razornog potresa iz 2010. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Haiti u izvanrednom stanju Kriza vlasti Kaos u otočnoj državi: Brutalne bande smijenile su premijera i preuzele vlast

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene