Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uragan Raymond, nastao u nedjelju na istočnom Pacifiku, premješta se prema meksičkoj obali i prijeti jakim kišama ljetovalištu Acapulco, koje se još nije oporavilo od razornih prošlomjesečnih poplava.


Nacionalni centar za uragane u Miamiju prognozira da bi novi uragan mogao stići do Meksika kasno u ponedjeljak ili u utorak, kada se predviđa da bi Raymond, formiran kao tropska oluja, trebao postati uragan prve kategorije.

Ipak, prognoze govore da novi uragan neće ući na kopno, već će sredinom tjedna skrenuti prema otvorenom oceanu. No, bit će dovoljno blizu obali da Meksiku donese uz jake vjetrove i mnogo kiše, što znači poplave i odrone.

Vezani članci Poplava u Kokorićima - 2 Godinama se neće oporaviti od poplave, ali računi im i dalje stižu: "Ovo je trebao biti najljepši Božić, a tuga se ne može izmjeriti" Slika nije dostupna Najmanje 27 mrtvih u odronima tla, nestalo 10 osoba

>> Na tisuće turista autobusima BJEŽI IZ ACAPULCA, evo zašto

Tu su zemlju ove godine pogodile nezabilježene poplave, koje su donijeli tropska oluja Manuel na pacifičkoj obali i uragan Ingrid u Meksičkom zaljevu. Oni su u Meksiku sredinom rujna odnijeli više od 150 života i prouzročili štetu od približno šest milijardi dolara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook