Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uragan Humberto pogodio Teksas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tropska oluja Humberto prerasla je u uragan koji je rano jutros, praćen vjetrom od 135 kilometara na sat, pogodio obale Teksasa, priopćio je Američki nacionalni centar za uragane u Miamiju.

'Uragan Humberto pogodio je obale Teksasa istočno od High Islanda, s vjetrom brzine od 130 kilometara na sat', stoji u priopćenju centra za uragane.

Pročitajte i ovo Požari bjesne Teksasom bjesne Teksasom FOTO Požari izvan kontrole: Evakuirano i postrojenje za nuklearno oružje - "Molite se i spakirajte" Slika nije dostupna Poginula 1 osoba, 12 ozlijeđeno Apokaliptične scene nakon uragana Harvey: Oporavak će trajati godinama

Nekoliko sati prije, Humberto je prerastao iz tropske oluje u uragan prve katogorije, postavši tako treći uragan u Meksičkom zaljevu ovogodišnje atlantske uraganske sezone.

Dva prethodna uragana, Dean i Felix koji su u kolovozu i početkom rujna pogodili Meksiko i Centralnu Ameriku bili su svrstani u petu, najjaču kategoriju uragana. U naletu ta dva uragana poginulo je više od 130 ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene