Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indijski policajac oporavlja se u bolnici u gradu Jaipuru nakon što je u nedjelju navečer upucao sam sebe u namjeri da mu se dodijeli medalja za hrabrost.


Mahesh Rajguru prvotno je tvrdio da su na njega zapucala šestorica nepoznatih muškaraca dok je dežurao ispred kuće jednog bivšeg političara. Potom su, rekao je, pobjegli automobilom u nepoznatom smjeru. 'Nakon što su inspektori i forenzičari stigli na mjesto događaja odmah su im njegove izjave bile sumljive', kazao je načelnik policije Arun Macya. 'Ubrzo je priznao da je sve izmislio kako bi dobio medalju za hrabrost', dodao je.

Vezani članci Slika nije dostupna Video: Pljačkaš se upucao u testise Slika nije dostupna Ubio bivšu i njezina dečka, a potom i sebe

Policajac Rajguru, sam je sebi nanio tri prostrijelne rane, dvije u rame i jednu u trbuh. 'Čim su me primijetili počeli su pucati. Metak me pogodio u trbuh. Povikao sam i opet su zapucali. Još dva metka pogodila su me u rame', izjavio je Rajguru prije nego što je promijenio iskaz. Trenutno se nalazi u bolnici i izvan je životne opasnosti.