Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici evakuirani

UOČI POLIJETANJA Zapalio se Boeing 767

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boeing 767, sa za sada još nepoznatim brojem putnika i članova posade, trebao je poletjeti za Venezuelu.

Zrakoplov kompanije Dynamic International Airways zapalio se na poletnoj stazi u zračnoj luci u Fort Lauderdaleu, na Floridi, te su putnici odmah evakuirani, priopćila je u četvrtak američka Savezna uprava civilnog zrakoplovstva (FAA).

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Boeing 767, sa za sada još nepoznatim brojem putnika i članova posade, trebao je poletjeti za Venezuelu, ali se uoči polijetanja iz međunarodne zračne luke Lauderdale-Hollywood zapalio te su odmah aktivirani pneumatski tobogani kako bi se putnici evakuirali, pojasnile su zrakoplovne vlasti.

HITNO IM TREBA MLAZNI MOTOR BUDUĆNOSTI Spremni su izdvojiti 2 milijuna dolara

FAA u priopćenju dodaje da je prije polijetanja zrakoplov imao problem s curenjem goriva.

Tvrtka Dynamic International Airways iz Greensboroa, u Sjevernoj Karolini, na internetskoj je stranici objavila da je spomenuti Boeing767 dio njezine zračne flote od 2009.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene