Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna smrt

Umro nakon što se najeo žohara i crva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobijedio je na natjecanju u jedenju žohara i crva, osvojio je skupog pitona, ali je na kraju od svega kolabirao i preminuo.

Edward Archbold (32) iz West Palm Beacha u Floridi preminuo je nakon osvajanja prvog mjesta na nedavno održanom natjecanju u jedenju crva i žohara.

Pročitajte i ovo Smrdljivi martini Dosadni gosti Okupirali su nam domove, građani na rubu očaja! "Ovo je postalo neizdrživo. Najgori susret bio je u noćnim satima" Ilustracija Vlada ima poseban plan VIDEO/FOTO Francuska pod najezdom insekata koji sišu ljudsku krv: Posvuda su - u javnom prijevozu, kinima, bolnicama...

Nije se stigao ni pošteno proveseliti osvojenoj nagradi - golemom pitonu - a već ga je uhvatila vrtoglavica, da bi zatim povraćao, kolabirao i ubrzo preminuo.

>> Užas: Dječaku iz uha izvadili cijelog žohara

Kako javlja WPLG, organizatori natjecanja se ograđuju od smrti, tvrdeći da su svi natjecatelji potpisali izjave kojima jamče da nisu alergični na ove insekte te da svemu pristupaju na vlastitu odgovornost.

Nije sasvim jasno koliko je žohara i crva završilo u Edwardovom želucu, ali neki sudionici kažu da je bio prava zvijezda večeri.

Ostali sudionici, a bilo ih je više desetaka, nisu pretrpjeli nikakve zdravstvene posljedice. Točan uzrok smrti trebao bi biti utvrđen obdukcijom.

Najčešći motiv sudjelovanja u ovakvim natjecanjima, koja nisu rijetkost u Floridi, vrijedne su nagrade. Konkretno, 'nagradni' piton je vrijedan gotovo tisuću dolara, što neki od sudionika opisuju 'prilično' skupim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene