Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak Kiron, rođen u Bangladešu u ponedjeljak s rijetkom mutacijom - dvjema glavama, čija je fotografija snimljena dan nakon poroda obišla svijet, umro je od posljedica visoke temperature i respiratornih problema u krugu obitelji, izvijestili su u četvrtak liječnici bolnice u Jessoreu.


Činilo se da dječak dobro napreduje, no iznenadna temperatura i respiratorne poteškoće do kojih je došlo u noći na četvrtak rezultirale su njegovom smrću. 

Vezani članci Učiteljica Učiteljica prestravila učenike jednostavnim trikom, neki će imati doživotnu traumu Slika nije dostupna ‘Različitog su karaktera i svaka želi ići u drugom smjeru'

"Željeli smo ga prebaciti u bolju bolnicu u Dhaki, no njegova je obitelj toliko siromašna da si to nije mogla priuštiti. Dijete su odveli kući gdje je i umrlo", rekao je novinarima liječnik bolnice u Jessoreu, K.S. Alam.

Ginekolog Muhamed Abdul Bari koji je porodio nesretnog Kirona rekao je da se vjerojatno radi o fenomenu parazitskih blizanaca, kazavši kako se samo jedan embrij razvio na normalan način. S obzirom da je riječ o siromašnom dijelu Bangladeša i siromašnoj bolnici, liječnici nisu uspjeli ustvrditi je li dijete imalo dvostruke i sve vitalne organe.

Ispred bolnice u kojoj je rođen Kiron u posljednja dva dana okupilo se nekoliko tisuća ljudi nadajući se da će ga vidjeti i tako dobiti njegov blagoslov.