Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To joj je bio glavni cilj

Umrla 10 minuta nakon što je napunila stotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agnes Allison McNaughtan bila je odlučna u jednoj stvari - doživjeti svoj stoti rođendan.

100-godišnja Allison iz Škotske umrla je prošlu srijedu oko 00:10 sati. Samo deset minuta nakon što je napunila 100 godina te samo nekoliko sati prije zabave koju joj je pripremila njena obitelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MORALNA I INTELEKTUALNA VERTIKALA Umrla ugledna znanstvenica i humanistica dr. Olga Carević Ana Kozić Unuci joj zaželjeli dug život Voli sportaše, vijesti i domaću hranu: Baka iz Šibenika proslavila sto godina i nije bila jedina koja slavi

Allison je zabavu povodom stotog rođendana planirala kada je napunila 90, a djelatnici staračkog doma u kojem je boravila kažu kako je to bilo sve o čemu je pričala. Ožalošćena obitelj kaže kako se Allison 'držala' života sve dok si nije ispunila najveću želju- doživjeti stotu.

>> Prešli stotu, a svaki dan idu na posao!

Allisonin nećak kaže kako potječu iz obitelji u kojoj su svi dugo poživjeli, stoga si je i Allison ovu brojku zacrtala kao posljednji cilj u životu, piše Paisley Daily Express.

'Bila je nevjerojatna žena koja je još u svojim osamdesetima igrala tenis, te je vozila sve dok nije napunila 95. Tada sam joj rekao da se mora odreći volana. Umrla je 10 minuta nakon ponoći, siguran sam da je dala sve od sebe da izdrži do ponoći. Mi smo svejedno organizirali zabavu u njenom doma. Mislim da je to ono što bi ona željela', rekao je njen nećak Hugh.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene