Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intergalaktički skandal

Policija uhitila Chewbaccu dok je vozio Dartha Vadera na izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chewbacca je policajcima kazao da ne može platiti kaznu jer sav novac drži u intergalaktičkoj banci.

Ako ste mislili da je predizborna kampanja u Hrvatskoj često bizarna, sjetite se da uvijek postoji Ukrajina i da su naši političari u usporedbi s tamošnjima uglavnom još male bebe. Pazite rečenicu s naslovnica tamošnjih današnjih novina - policija u Odesi je u nedjelju uhitila Chewbaccu dok je vozio Dartha Vadera na glasačko mjesto!  

Pročitajte i ovo Kaos na izborima Puno ozlijeđenih VIDEO Totalni kaos na izborima u Turskoj: Obračuni na biralištima, ubijene tri osobe Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

Chewbacca je priveden u postaju jer je policajcima odbijao pokazati dokumente, odnosno zato što je na dan izbora sudjelovao u poltičkoj propagandi, ali ako ste mislili da je tu bizarnome dijelu kraj, prevarili ste se.

Kada su Chewbacci u postaji pokušali naplatiti kaznu, tek nešto veću od pedeset kuna, čuveni je Wookiee kazao da nije u mogućnosti dati novac jer svu 'lovu' drži u intergalaktičkoj banci koja još uvijek nema svoju podružnicu u Ukrajini!

Darth Vader želi biti predsjednik Ukrajine: 'Želim nam vratiti izgubljene teritorije i prijašnju slavu!'

Darth Vader je potom novinarima kazao da je pobijesnio zbog tretmana prema jednom od njegovih pristaša (da, Chewbacca je očito prešao na Mračnu stranu), a naljutio se i zato što ga nisu mogli pronaći u registru glasača iako doista posjeduje putovnicu izdanu na ime i prezime Darth Aleksejevič Vader.

Podsjetimo, Ukrajinci su u nedjelju glasovali na lokalnim izborima, a Vader je već neko vrijeme tamošnja vrlo popularna politička figura.

Htio je Vader, osnivač Ukrajinske internetske stranke, 2014. godine postati i predsjednik države, no unatoč tome što mu je tada izborno povjerenstvo odbacilo prijavu zbog krivotvorenih dokumenata, ipak je nastavio s političkim angažmanom.

Inače, riječ je o električaru Viktoru Ševčenku, koji je u međuvremenu promijenio ime i koji se uvijek u javnosti pojavljuje kao negativac iz Zvjezdanih ratova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene