Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od krize u Ukrajini do krize u krevetu

Ukrajinke pomažu svojoj zemlji: 'Nemojte se seksati s Rusima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je pripojila Krim unatoč ukrajinskim prosvjedima i prijetnjama Zapada. Zato su Ukrajinske odlučile pokušati s nečim drugačijim - pozivaju na uskraćivanje seksa Rusima.

Sankcije i diplomacija nisu uspjeli, pa zašto ne dati priliku nečem novome? Grupa Ukrajinki odlučila se na drugačiji pristup nakon što pokušaji Zapada niti ukrajinski prosvjedi nisu zaustavili Rusiju u pripajanju Krima. Pokrenule su kampanju koja za cilj ima uskraćivanje seksa ruskim muškarcima. Za potrebe kampanje na majice su isprintale natpis 'Nemojte dati Rusima'.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Kijev: Raste opasnost od rata Ukrajine i Rusije

Prodaju ih putem Facebooka, a prihod će donirati ukrajinskoj vojsci. Taktika uskraćivanja seksa koristila se i u antičkoj Grčkoj gdje su se žene okretale čednosti dok muškarci ne bi prestali ratovati i počeli pregovarati. U moderno doba sličnih akcija bilo je u Keniji i Liberiji.  Ukrajinska kapmanja postala je viralna i, očekivano, naišla na izrugivanje ruskih korisnika, piše Time.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene