Obavijesti Video Pretražite Navigacija
žestoko bombardiranje

VIDEO Nesalomljiv moral: Stanovnici Kijeva sklonili se od raketiranja pa iznenadili reakcijom. Pogledajte kako prkose napadima

Sklonili se od raketiranja pa zapjevali
Sklonili se od raketiranja pa zapjevali Foto: Screenshot
Stanovnici Kijeva koji su se od žestokih raketnih napada sklonili u podvožnjaku stanice metroa Nivki održavali su moral pjevanjem ukrajinskih pjesama.

Stanovnici glavnoga grada koji su se od žestokih napada sklonili u stanicu metroa strah su držali podalje pjevanjem ukrajinskih pjesama.

 

 

 

 

Rusija je u ponedjeljak ujutro ispalila 75 projektila na Ukrajinu, objavila je ukrajinska vojska, a u napadima je uništeno 11 infrastrukturnih objekata u osam regija i u glavnom gradu Kijevu.

Predsjednik Volodomir Zelenski rekao je da je Rusija tempirala svoje napade na Ukrajinu u ponedjeljak tako da nanese najveće moguće gubitke među ljudima, a također je gađala energetsku infrastrukturu zemlje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tragedija u Venezueli VIDEO/FOTO Očajni građani traže najmilije nakon ogromnog odrona: "Molimo vas šaljite spasioce. Ne znamo jesu li ljudi zakopani..."

"Oni žele paniku i kaos, žele uništiti naš energetski sustav", rekao je Zelenski u videoobjavi koja ga prikazuje ispred njegova predsjedničkog ureda.

"Druga meta su ljudi. Vrijeme i mete posebno su odabrane da nanesu što veću štetu."

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene