Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ovo je cool"

VIDEO Nevjerojatna snimka: Ukrajinka iz automobila baca Molotovljev koktel na ruski tenk - "Rusi, jeste li sigurni da želite rat s ovom nacijom?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Kijeva, mahom dobrovoljci, organiziraju svoju obranu i nastojat će pružiti otpor ruskim vojnicima. Na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj bacaju Molotovljev koktel na ruski tenk - iz automobila u pokretu.

Iza barikada postavljenih u nekoliko dana stanovnici ukrajinske prijestolnice su uvjeravali da će neprijatelja "naučiti lekciji".

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna! Avdijivka Novi gubici Ukrajina ostala bez dijela teritorija: Obećana pomoć Zapada nije stigla

Društvenim mrežama proširio se video u kojem ženska ruka iz automobila u pokretu baca Molotovljev koktel na tenk dok prolazi pored njega.

"Ovo je cool. Rusi, jeste li sigurni da želite rat s ovom nacijom?" pitanje je u tvitu uz nevjerojatnu snimku bacanja Molotovljeva koktela na tenk.

U jednom trenutku se vidi da je plamen zahvatio i rukav osobe koja ga je bacila, no ona je samo otresla ruku i ugasila vatru na jakni.

Ranije je objavljeno da se na kontrolnim punktovima, gdje se provjeravaju vozila, ljudi pozdravljaju sa "Slava Ukrajini", a na to se odgovara sa "Slava herojima". Domoljubni pozdrav danas služi i kao propusnica. Može se čuti i "Smrt Moskovljanima".

Deseci volontera pristigli su autobusom i postavljaju strateški obrambeni punkt u četvrti Obolon na sjeveru Kijeva, gdje se već vode žestoke borbe. Tri dobrovoljca postavljala su kamuflažnu mrežu na vojni tenk. Drugi tim čuči nad kutijama s pivskim bocama.

Više o ratu u Ukrajini pročitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene