Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istjerali separatiste

Ukrajina: 'Tijekom protuterorističke operacije specijalnih snaga oslobođen je istočni grad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinsko je ministarstvo priopćilo kako su naoružani separatisti iz jednog grada u istočnoj Ukrajini istjerani u okviru "protuterorističke" operacije.

Ukrajinska vlada je priopćila u srijedu kako su njezine snage istjerale naoružane separatiste iz jednog grada u istočnoj Ukrajini u okviru "protuterorističke" operacije. Ministarstvo unutarnjih poslova je reklo da je operacija provedena u predgrađima Svjatigorska i da nije bilo žrtava.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Slika nije dostupna Napeto na istoku VIDEO/FOTO Velika eksplozija plina u Luhansku, Biden uvjeren u napad: "Putin je donio odluku, ali još uvijek ima mjesta za diplomaciju"

Ranije nije bilo izvješća o naoružanim ljudima u tom gradu koji se nalazi u blizini uporišta proruskih militanata u Slavjansku.

Lavrov komentirao nastavak Ukrajinskih operacija: 'Amerika vodi sve poteze vlasti u Kijevu'

'Tijekom protuterorističke operacije specijalnih snaga grad je oslobođen', priopćilo je ministarstvo. 'Trenutno policija obavlja ophodnje u Svjatigorsku i njegovoj okolici'.

Ukrajinska Vlada je službeno prekinula uskrsno primirje i ponovno pokreće kampanju za uklanjanje naoružanih proruskih separatističkih skupina na istoku. U Slavjansku, koji je potpuno u rukama proruskih militanata, samoproglašeni separatistički gradonačelnik je rekao kako se priprema na napad ukrajinskih snaga već tijekom noći. 'Stalno i potiho okružuju naš grad', rekao je Vjačeslav Ponomarjov. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene