Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštrije stajalište

Uveli stroge kontrole: Ukrajina pokušava izolirati pobunjenike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajina je uvela kontrolu putovnica na granici sa separatističkim istokom zemlje, objavila je u četvrtak državna služba za zaštitu granica.

Svaki Ukrajinac ili stranac mora pokazati putovnicu da bi ušao ili izašao s područja pod kontrolom pobunjenika, navela je služba u priopćenju, a ta mjera treba izolirati taj teritorij nakon sedam mjeseci oružanog sukoba u kojem je poginulo više od 4.000 osoba.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori" Snimka iz Bahmuta objavljena na Twitteru Borba za svaki metar Desetomjesečna bitka za grad: Ukrajina tvrdi da je potisnula ruske snage s nekih položaja u Bahmutu

Jacenjuk: Kijev više neće financirati Doneck i Luhansk

Odluka je donesena dan nakon što je Kijev najavio da obustavlja socijalna davanja za istok zemlje. Vlasti u Kijevu su zauzele oštrije stajalište nakon izbora u nedjelju u pobunjeničkim regijama koje priznaje samo Rusija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene