Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provalili mu u kavez

Iz utočišta ukraden medvjedić Srečko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznate osobe su iz utočišta u slovenskoj Muti ukrali su medvjediča Srečka.

Netko je provalio u utočište i uzeo Srečka samo dan prije nego li se trebali doći njemački stručnjaci i odlučiti kako će zbrinuti mladunca, javlja 24 ur. Slovenska policija je pregledala cijelo područje u potrazi za tragovima, a vlasnik utočišta kazao je da su medu najvjerojatnije ukrali oni koji su ga poznavali otprije.

Pročitajte i ovo Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto Screenshot Djelić sekunde VIDEO Skijaš snimio zastrašujući trenutak: Zamalo sam naletio na njega

Podsjetimo, obitelj Matevža Logara odlučila je zadržati medvjedića kako životinja ne bi završila u utočištu. Medvjedić Srećko im je prirastao srcu i sigurni su da u smještaju koji mu je odredila vlada ne bi dobio potrebnu njegu te da bi ga za tri mjeseca usmrtili. Logarovi su za Srečka počeli pripremati prebivalište od 900 kvadratnih metara, no slovenski Državni inspektorat izdao je rješenje o oduzimanju medvjedića. O njegovov sudbini trebali su odlučivati i premijeri obiju zemalja Jadranka Kosor i Borut Pahor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene