Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi put u mjesec dana

Uhvatila ga kamera: Pedofil u dućanu pokušavao namamiti djecu od roditelja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dva mjeseca nakon što je uhićen jer je navodno glumio seksualni čin pred djevojčicom u jednom drugom dućanu na Floridi, 40-godišnji Jonathan Davis ponovno je uhićen zbog uhođenja maloljetnika.

Davis je ponovno uhićen nakon što je navodno pratio djecu po robnoj kući. Cijelo vrijeme se dodirivao i djeci nešto šaputao tražeći njihovu pažnju.

Pročitajte i ovo Online nasilje - 3 Roditelji trebaju reagirati Snimke nasilja na društvenim mrežama sve su češće: "Mladi osjećaju strah, nesigurnost, stres" Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti

>> Djevojčica snimila kako je zlostavlja pedofil!

40-godišnjak, koji je na slobodi jer je platio jamčevinu, uhićen je u petak nakon što je jedan zaštitar primijetio da po dućanu prati tri djevojčice.

Iako je mobitel držao prislonjen na uho kao da razgovara, bilo je upaljeno svjetlo od kamere pa je policija zaključila da je sve snimao. Isprva je po dućanu pratio malu djecu, a potom se sakrio u prolazu i počeo ispuštati zvukove 'pssst' i 'auu' kako bi privukao njihovu pažnju. Nekoliko puta je djecu upitao i znaju li gdje je odjel igračakai mogu li mu pomoći izabrati igračku za njegovu nećakinju.

Policija vjeruje da niti jedno dijete nije otišlo sa Daviesom, no ipak su proširili istragu. 'Taj čovjek je vrlo drzak', kazao je detektiv Felix Mendigutia za CBS Miami. 'On se ničega ne boji. Ne boji se ni toga da će biti uhvaćen'.

Detektiv Mendigutia je kazao i kako je na snimkama nadzornih kamera vidio Davisa samo nekoliko centimetara od djece koja su stajala pored svojih roditelja. 'U nekoliko slučajeva roditelji su dijete držali za ruku, no u nekoliko slučajeva su bili udaljni od roditelja oko metar i pol'. 

Na snimkama koje je policija skinula s Davisova mobitela jasno se mogu čuti pokušaji da zadobije dječju pažnju, koji su u nekim slučajevima čak i eskalirali.

'Ne možeš vidjeti što ovdje imam', šaptao je Davis maznim glasom na jednoj od snimki.

'Ne možeš imati tako lijepu guzu kada ti je 8 godina', govorio je pak djevočici na drugoj snimci.

Kada bi pridobio njihovu pažnju počeo bi se samozadovoljavati i glumiti seksualni čin. Policija je u njegovu mobitelu pronašla više od 80 video snimki.

Detektiv Mendigutiju najviše zabrinjava što što je Davis ponovno pušten uz jamčevinu od 50.000 dolara nedugo nakon uhićenja u petak. 'Ne osjećam se ugodno zbog činjenice da je na slobodi i vrlo sam zabrinut za djecu u našoj zajednici', kazao je detektiv. 

Nedavne optužbe za uhođenje te nepristojno i pohotno ponašanje samo su nastavak ranijih zbivanja. 2007. Davis je uhićen zbog nepristojnog izlaganja u javnosti u Sjevernoj Karolini. Tada se 'pokazivao' nekolicini ljudi u jednom parku, uključujući i 15-godišnjaka. Osuđen je na dvije godine uvjetne kazne pod nadzorom, a naređeno mu je i da se kloni parkova i igrališta. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene