Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Desetogodišnja djevojčica iz Suffolka u Velikoj Britaniji dokazala je da ju je zlostavljao pedofil, koristeći kameru na konzoli za igrice kako bi ga snimila.


John Fisher (46) uhićen je jer je hrabra djevojčica pokazala policiji sliku koju su službenici opisali kao 'nepobitan dokaz'. Jučer je Fisher osuđen na tri i pol godine zatvora.

Vezani članci Bolnica, ilustracija Osmogodišnja djevojčica je najmlađa osoba na svijetu koja je preminula od starosti Slika nije dostupna Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

Tijekom suđenja je rečeno da je djevojčicu Fisher prvi puta zlostavljao kada je imala devet godina. Šokirano dijete ispričalo je što se dogodilo svojoj majci, no bez posljedica za Fishera, a sudu nije poznato iz kojih razloga.

>> Sarajevo: Pedofil gol masturbira na balkonu gledajući djecu

Godinu dana kasnije, ponovno ju je napao. Djevojčica je tada uključila kameru na Nintendu koja je snimila zlostavljanje.

Detektivka Annabelle Bunn iz policije u Suffolku, pohvalila je djevojčicu za hrabrost i brzu reakciju.

'Brzo se dosjetila uključiti kameru na konzoli kako bi snimila zločin i to je bio nepobitan dokaz onoga što se dogodilo. Bila je dovoljno hrabra da snimku da policiji', rekla je Bunn.