Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasila joj život

Uhvatila djevojčicu koja je pala s 4. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mala 16-mjesečna djevojčica preživjela je pad s balkona četvrtog kata hotela u Orlandu na Floridi pošto ju je uhvatila britanska turistica.

Helen Beard iz Worksopa u Engleskoj rekla je policiji da je bila na bazenu hotela u Orlandu nešto nakon 11 sati navečer u srijedu kada je vidjela dijete koje visi s balkona. Potrčala je na mjesto točno ispod djeteta i pratila dok je padalo udarivši o balkon na trećem katu.

Beard (44) je rekla kako je uhvatila Jah-Nea Myles i prekinula njezin pad nakon čega je dijete iskliznulo iz njezinih ruku na tlo. 'Zahvaljujem Bogu jer je spasio život mog djeteta. Također zahvaljujem gospođi jer je bila anđeo poslan s neba', rekla je djetetova majka Helena Myles.

Rekla je kako je dijete savršeno dobro te kako nije zadobilo ni ogrebotinu.Myles je kazala kako je ostavila kćer prijateljima da je čuvaju, a oni su rekli da nisu primijetili da je Jah-Nea otišla na balkon, naveo je ured šerifa okruga Orange. (HIna)

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene