Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Devetorica huligana

Uhićeni napadači na američko veleposlanstvo u Beogradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska policija uhitila je devetoricu huligana osumnjičenih za napade na američko veleposlanstvo u Beogradu tijekom nereda protiv priznanja kosovske nezavisnosti.

Uz devetoricu uhićenih policija traga za još najmanje pet osumnjičenika koji su 21. veljače 2008. svoj bijes zbog američke podrške Kosovu iskalili na američkom veleposlanstvu.Uhićene huligane, većinom pripadnici navijačkih skupina, policija je uhvatila, javljaju mediji, u racijama u nekoliko srbijanskih gradova.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći"

>> Beograd: Počela uhićenja zbog paljenja američke ambasade

Podsjetimo, stotine nacionalističkih prosvjednika u veljači su nahrupile pred veleposlanstvo, a u požaru je poginuo jedan od prosvjednika. Za nasilne prosvjede do sada je suđeno samo jednoj osobi. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene