Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Švedska policija uhitila je 38-godišnjaka koji je osumnjičen za više pucnjava na imigrante.


 Napadač na imigrante je u posljednjih godinu dana umiješan u 15 pucnjava. Najveća pucnjava se dogodila u listopadu prošle godine kada je 8 osoba ozlijeđeno, a jedna djevojka izgubila život. Uz taj napad muškarac se sumnjiči i za sedam pokušaja ubojstava koje je učinio u proteklih godinu dana, donosi CNN.

Vezani članci Princeza Viktorija, Švedska Ni kraljevski dvor nije imun na koronu: Princeza Viktorija pozitivna na virus Slika nije dostupna ''Nevjerojatno mi je da je ovo Švedska u 21. stoljeću''

>> Švedski 'lovac na imigrante' počinio 15 pucnjava u godinu dana

'Sve napade povezuje činjenica da su bili napravljeni na imigrante. Osumnjičenika smo pratili već neko vrijeme, a pojavile su se neke nove informacije koje su nam omogućile njegovo hapšenje', izjavio je glasnogovornik policije grada Malmo, Borje Sjoholm. Samo hapšenje je, prema riječima policije, proteklo dosta mirno. 'Kontaktirali smo ga u kući gdje živi i on se predao ne želeći praviti nikakve dodatne probleme', istaknuo je Sjoholm. U osumnjičenikovoj kući pronađeno je i oružje za kojeg se sada želi ustvrditi je li povezano s napadima.