Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašivanje oružjem

Šetao se naoružan u zračnoj luci s koje je polijetao Obama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani muškarac uhićen je u zračnoj luci u Ashevilleu, u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini, dok se iz nje spremao poletjeti predsjednički zrakoplov Air Force One s Barackom Obamom.

Joseph McVey (23), prekršajno je optužen za zastrašivanje oružjem u javnosti, izjavio je kapetan Kevan Smith, iz policije zračne luke Asheville Regional, izvijestio je Associated Press. Aerodromska policija uočila je McVeya dok je izlazio s pištoljem iz vozila oko 14 sati, po lokalnom vremenu, na parkiralištu ren-a-car vozila, rekao je Smith. Uhićen je i pritvoren u zatvoru okruga Buncombe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U zračnoj luci Orkestar uhićen zbog trgovine drogom Slika nije dostupna 'Londonski policajac krivo je protumačio Srebrićevo ponašanje'

Osumnjičeni nije bio blizu predsjedničkog zrakoplova, već u javnom području zračne luke na kojoj je sigurnost pojačana zbog odlaska Obame iz Sjeverne Karoline, gdje je proveo vikend, u Zapadnu Virginiju te sudjelovao na komemoraciji za 29 rudara poginulih u rudniku ugljena kod Montcoala. Tajna služba koja štiti Obamu nije komentirala uhićenje, upućujući novinare na aerodromsku policiju. Zatvorski dužnosnik je rekao da je McVeyu određena jamčevina od 100.000 dolara. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene