Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon iza rešetaka

Uhićen muškarac koji je na silu ženama sisao nožne palčeve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija je uhitila muškarca koji je na silu sisao ženama nožne prste.

10 godina nakon što je sijao strah u Arkanzasu, sisao ženama nožne palčeve i prijetio da će im amputirati noge, policija je uhitila Michaela Wyatta, piše Huffingtonpost.

Pročitajte i ovo MMA borac Zoran Đođ (Foto: Marko Prpić) Ma može pričekati... Hrvatskom MMA borcu berač otkinuo dio prsta, no prvo je pobrao kukuruz do kraja, a tek onda je otišao na šivanje Slika nije dostupna Ženi spašen prst VELIKI PODUHVAT Ono što nije uspjelo policajcima pošlo je za njuškom njihovom psu

Michaela su iza rešetaka smjestila svjedočanstva dviju žena. 'Sisač prstiju sada je u zatvoru. Dvije žene prepoznale su ga  na fotografiji nakon što ga je prijavio prodavač u trgovini. On se obratio policiji kada je Michael komentirao njihove prste i pitao može li ih sisati', izjavila je glasnogovornica policije LaTresha Woodruff.

Prijava i treće žene dodatno je pokrenula policiju. On je ispričala kako ju je pred ulaznim vratima zaskočio nepoznati muškarac i gurnuo nožne prste u usta.

Podsjetimo, policija u Arkanzasu ovaj mjesec zaprimila je nekoliko dojava uznemirenih žena koje su govorile da im je nepoznati muškarac sisao nožne palčeve bez dozvole. Sada kada je osumnjičeni iza rešetaka, mogu mirno spavati.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene