Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Ukrali nakit vrijedan 111 milijuna eura

Uhićen Milan Poparić, član zloglasne skupine 'Pink Panhter'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska policija uhitila je člana kriminalne skupine 'Pink Panther' iz BiH, Milana Poparića.

Milan Poparić osumnjičen je za spektakularnu pljačku u Cannesu tijekom koje je nestao nakit vrijedan nevjerojatnih 111 milijuna eura. Uhićen je u akciji u mjestu Chatel St. Denisu, a u akciji je sudjelovalo čak 50 specijalaca švicarske policije, javlja crnogorska Pobjeda.

Pročitajte i ovo Jablaničko jezero promijenilo boju Ekolozi ogorčeni Jezero u susjedstvu poprimilo jezivu boju, stručnjak upozorava: "Uskoro se može očekivati pomor riba" Ilustracija Dobar posao u Zagrebu Milijunski plijen: Opili zaposlenika antikvarijata, pokrali nakit i satove pa se vratili s njim piti u noćni klub

Poparić je prije mjesec dana pobjegao iz zatvora u Orbeu. Njegov bijrg izgledao je kao filmski scenarij. Pomagači su automobilima srušili zatvorsku ogradu te držali čuvare na nišanu dok Milan nije pobjegao. Nakon toga ukrao je kovčeg pun dijamanata.

>> Švicarska: Policija uhitila zatvorskog bjegunca, no član Pink Panthera još u bijegu

Prošlog tjedana francuska je policija uhitila drugog člana 'Pink Pantera', Zorana Tomovića. On je Makedonsko-crnogorskog porijekla, a ranije je pobjegao iz zatvora u švicarskoj, također uz pomoć suučesnika koji su mu nabavili alat i oružje.

Inače, Poparić je porijeklom iz BiH, a i drugi članovi bande su većinom s područja Balkana. 'Pink Panther' je mreža kriminalaca koji su osumnjičeni da su od 1999. godine u akcijama širom svijeta ukrali nakit vrijedan više od 300 milijuna eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene