Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski turist uhićen je u Brazilu nakon što je optužen za zlostavljanje svoje 8-godišnje kćeri. 48-godišnjak je od šoka, nakon što ga je sudac odbio pustiti uz jamčevinu, završio u bolnici pod policijskom paskom.


Neimenovani Talijan iz Guidonije u blizini Rima, uhićen je prošlog utorka u brazilskom ljetovalištu Fortaleza nakon što su ga 'očevici' prijavili da je ljubio i mazio djevojčicu. 'To nije bio odnos oca i kćeri. Dirao je djevojčicu pohotno' kazao je za TV postaju Verdes Mares jedan očevidac.

Pozlilo mu od šoka

Vezani članci Djevojčica na pučini Vjetar otpuhao jednogodišnju djevojčicu gotovo dva kilometra od plaže, pronašli je uplakanu na gumenom kolutu Slika nije dostupna Internet predator (53) namamio i u hotelskoj sobi 26 sati držao djevojčicu (13)

Nakon što je porazgovarala s djevojčicom, Ivana Timbo, načelnica gradskog Ureda za borbu protiv dječjeg seksualnog turizma, kazala je akko ništa u njezinom iskazu ne ide na ruku iskazima očevidaca niti se da naslutiti da je zlostavljana. Unatoč tomu, sudac je donio odluku zadržati ga u pritvoru do završetka istrage nakon čega je Talijanu pozlilo pa je završio u bolnici.

Majka uz supruga

Majka djevojčice, inače rođena Brazilka koja je svog supruga upoznala prije 11 godina dok je radila kao konobarica u Italiji, kazala je kako nema šanse da njezin suprug zlostavlja njihovu kćer. 'Da mislim da se nešto takvoga događa, naravno da bih bila na strani kćeri. No, to nije istina. Ljudi su već vjerojatno toliko 'izbombardirani' svakodnevnim napisima o zlostavljanju i pedofilima pa kad su vidjeli bijelca kako ljubi dosta tamnoputiju djevojčicu vjerojatno su pomislili da neki stranac želi 'pokupiti' neku djevojčicu s plaže', kazala je.

Rigorozne kazne

Ako ga osude mogao bi u zatvoru ostati vrlo dugo. Naime, brazilski su zakoni nedavno pooštreni zbog raširene dječje prostitucije i velikog broja turista koji dolaze upravo zbog toga. Bludne radnje s djecom mlađom od 14 godina smatraju se silovanjem, a kazne su od 8 do 15 godina. Novo saslušanje zakazano je za sutra.