Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zemlja puna Alahova blagoslova'

Uhićen Južnokoreanac koji je veleposlanstvima slao prijeteća pisma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejski državljanin uhićen je pošto je faksom slao prijeteće poruke veleposlanstvima muslimanskih zemalja uoči susreta na vrhu G20 koji se 11. i 12. studenoga održava u Seulu, priopćila je policija.

Četrdesetšestogodišnji muškarac o kojemu se samo zna da se preziva Kim, uhićen je u petak.

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Nathalie Rayes (L), njezina majka i Kamala Harris (D) U Washingtonu Tko je nova američka veleposlanica u Hrvatskoj? ''Odlučila je još jednom služiti u ime naroda naše zemlje''

Veleposlanstvima Saudijske Arabije, Indonezije, Pakistana, Afganistana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kuvajta, Tunisa i Turske poslao je poruku na korejskom u kojoj je pisalo: 'Dobar dan, Alahovi ratnici, na summitu G20 se priprema događaj kakve voli Osama bin Laden. Nadamo se da će vaša zemlja biti puna Alahova blagoslova'.

'Čini se da je htio provocirati muslimanske zemlje i razdražiti javnost uoči summita G20', rekao je policijski načelnik, a prenijela je agencija Yonhap.

>> Grčka: Otkriven paket bomba adresiran na Sarkozyja

Južna Koreja bit će u četvrtak i petak domaćin summita G20 na kojem će se okupiti čelnici glavnih industrijski razvijenih zemalja i brzorastućih gospodarstava, među kojima će biti i američki predsjednik Barack Obama. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene