Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubodne rane na glavi

Uglednog profesora UBILA ŠTIKLOM!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visokom šiljastom potpeticom Amerikanka je zadala nekoliko smrtnih rana svom partneru, nakon noći koju su oboje proveli za šankom, a vlastima je rekla da ga je ubila u samoobrani, kazali su dužnosnici.

Ana Trujillo (44) pod sumnjom je da je ubila profesora Stefana Anderssona sa sveučilišta u Houstonu, čije je tijelo pronađeno u njihovu domu u nedjelju ujutro.

Par je noć proveo u obilaženju barova, i vratio se u stan oko 2 ujutro. Trujillo je nešto kasnije nazvala hitnu službu 911 i prijavila napad.

Policija je stigavši u stan na tlu ugledala Anderssona (59) s nekoliko ubodnih rana na glavi, koje se pripisuju šiljastim 'stiletto' potpeticama njegove partnerice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina

>> VIDEO: Histerična žena napala štiklom

Podrijetlom Šveđanin, Andersson je bio profesor na sveučilišnom centru za nuklearne receptore i stanične signale, specijaliziran za reproduktivno zdravlje žena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene