Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrom na djecu

Učiteljica djevojčicama spalila ekstenzije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije 13- godišnje učenice jedne škole u Engleskoj proživjele su pravi pakao. Učiteljica im je pokušala silom skinuti ekstenzije iz kose jer je smatrala da su prekšile pravila škole o pristojnom izgledu. Iz školskog laboratorija uzela je opremu kojom je odlučila rastopiti ljepilo kojim su ekstenzije pričvršćene.

Učiteljica je optužena da je dvjema tinejdžericama pokušala spaliti ekstenzije u kosi pomoću opreme iz školskog kemijskog laboratorija. Prije toga, navodno je natjerala djevojčice da jedna drugoj škarama odrežu ekstenzije.

Pročitajte i ovo Seksualni odgoj u školama - 1 Seksualni odgoj Hoće li se uvesti seksualni odgoj u škole? "Rizično ponašanje je visoko, neugodno im je priznati da neke stvari rade..." Ilustracija DNEVNIK NOVE TV PITA Hrvati glasali treba li uvesti seksualni odgoj u škole: Ovo su rezultati ankete

Djevojčica Courtney Wilkinson i njezina prijateljica su se povodom proslave rođendana u školi pojavile s po jednim pramenom ekstenzija boje šljive u kosi, što je očito jako razljutilo njihovu učiteljicu. Naime, obojena kosa zabranjena je u ovoj školi u Scarboroughu.

>> 15-godišnjeg dječaka verbalno zlostavljao učitelj

Bijesna Courtneyina majka, Susan Blades-Wilkinson, odbila je ispriku škole te zahtijeva da škola podigne tužbu i pokrene stegovni postupak protiv učiteljice.

'Silom odvući dvije djevojčice u znanstveni laboratorij i pokušati otopiti ljepilo iz njihovih glava je odvratno. Do kraja školske godine ima još samo nekoliko dana i zamjenik šefa okruga rekao mi je kako su ekstenzije u redu', rekla je Susan.

>> Šokantano: Učitelj 6-godišnjake vuče za kosu i mlati ravnalom

Djevojčice pretpostavljaju kako je učiteljica koristila neku vrstu toplinskog pištolja. Courtney je dodala: 'Rekla sam učiteljici da prestane jer me peklo za tjeme, ali ona je jednostavno nastavila. Bilo je stvarno strašno i ponižavajuće.'


 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene