Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije odgovorila na pitanje

Učitelj učenici zabio olovku u oko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olovku u oko zabio je svojoj šestogodišnjoj učenici indijski učitelj nakon što mu u razredu nije znala odgovoriti na postavljeno pitanje. Učitelj je pobjegao, a za njim traga policija.

Kada nije odgovorila na pitanje koje je postavio učitelj, šestogodišnja Swetu Patel u privatnoj školi Shishu Mandir u Jurali u Indiji, ‘dobila’ je olovku u oko. Oslijepio ju je njezin učitelj Parasram. Policija je rekla da će optužnicu za pokušaj ubojstva protiv ovog muškarca podignuti čim ga uhvati, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitali smo vas Što očekujete od nove vlasti? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Ovaj se incident dogodio u studenom. Vjeruje se da je učitelj pokušao podmititi obitelj djevojčice tako da im da novac za liječenje. Njezini su roditelji napokon otišli na policiju kada su testovi pokazali da će biti trajno oslijepljena na desno oko. ‘Ovo je veoma nehumano i brutalno djelo. Početna istraga pokazala je da je Parasram olovku gurnuo duboko u Swetino desno oko kada nije odgovorila na pitanje koje joj je postavio u razredu’, rekao je policijski glasnogovornik.

Swetin otac Devi Prasad Pated opisao je Parasrama kao veoma agresivnu osobu i rekao je da je učitelj život njegove kćeri pretvorio u pakao. Vlada je rekla da će snositi sve medicinske troškove te zamolila policiju da se potrudi oko potrage za učiteljem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene