Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena žena

Ubojstvo u centru Beograda, na ulici izrešetan muškarac: "Čula su se tri pucnja"

Policija, ilustracija (Foto: AFP)
Policija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Tijelo muškarca pronađeno je u nedjelju ujutro na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Policija je uhitila žensku osobu koju se dovodi u vezu s ubijenim.

U Beogradu je, na Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 365 pronađeno tijelo muškarca. Ekipa hitne pomoći je, nešto prije osam sati, potvrdila smrt muškarca starog oko 60 godina, piše Blic.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Krenulo je suđenje roditeljima - 5 Nezapamćeni masakr Mnoge je iznenadila jedna stvar na suđenju roditeljima dječaka ubojice: "To očito nije bila neovisna odluka suda"

Iz beogradske policije su potvrdili kako se sumnja da je muškarac ubijen vatrenim oružjem. Na tijelu su pronađene tri vidljive rane u predjelu leđa i vrata.

Neslužbeno se doznaje da je policija uhitila žensku osobu koju se povezuje uz ubijenog muškarca. Radi se o 70-godišnjoj S.S. koja je uhvaćena nakon nekoliko sati potrage.

Ubijeni 60-godišnji Z.T. rodom je iz Jagodine, a živio je na Voždovcu. U ulici u kojoj se dogodilo ubojstvo je radio u jednom uredu.

Stanovnici okolnih kuća kazali su kako je muškarac ubijen pored kontejnera. Jedan od susjeda kazao je da je čuo tri pucnja. Policija je izuzela snimke nadzornih kamera iz ulice.

U tijeku je istraga kojom će se utvrditi više detalja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene