Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sigurnosne kamere snimile su tragnični trenutak kada je majka ubila sina, a zatim sebe u streljani u Floridi.


Policija istražuje što je uzrok tragičnom ubojstvu i samoubojstvu u prepunoj streljani. Majka koja je ubila sina pa zatim počinila samoubojstvo. Ostavila je nekoliko oproštajnih poruka koje bi djelomično mogle objasniti njene motive za takav potez. Navodno je vjerovala kako se bliži kraj svijeta.

Vezani članci Australska policija, ilustracija Tomislav u obiteljskom domu našao mrtvu suprugu i njihovo troje djece: Hrvatica ubila djecu pa sebe? Slika nije dostupna U Zagrebu pronađena mrtva tijela majke i sina

U poruci koju je ostavila dečku, sebe opisuje kao 'propalu kraljicu'. 'Morala sam poslati svojeg sina u raj, a sebe u pakao', stoji u poruci te također uputa ljubavniku: 'Spasi sebe i odi u raj s mojim sinom.' Policija tvrdi kako je majka ostavila snimku u trajanju od 3 sata koja, prema njenim riječima, objašnjava sve, no dosta toga je nepovezano i nejasno.

Njezin bivši muž izjavio je kako joj se nije smio dozvoliti ulaz u streljanu jer je već prije pokušala samoubojstvo, no istražitelji tvrde kako to nije istina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju