Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerovala u smak svijeta?

VIDEO: Majka ubila sina pa sebe u streljani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosne kamere snimile su tragnični trenutak kada je majka ubila sina, a zatim sebe u streljani u Floridi.

Policija istražuje što je uzrok tragičnom ubojstvu i samoubojstvu u prepunoj streljani. Majka koja je ubila sina pa zatim počinila samoubojstvo. Ostavila je nekoliko oproštajnih poruka koje bi djelomično mogle objasniti njene motive za takav potez. Navodno je vjerovala kako se bliži kraj svijeta.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Slika nije dostupna Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

U poruci koju je ostavila dečku, sebe opisuje kao 'propalu kraljicu'. 'Morala sam poslati svojeg sina u raj, a sebe u pakao', stoji u poruci te također uputa ljubavniku: 'Spasi sebe i odi u raj s mojim sinom.' Policija tvrdi kako je majka ostavila snimku u trajanju od 3 sata koja, prema njenim riječima, objašnjava sve, no dosta toga je nepovezano i nejasno.

Njezin bivši muž izjavio je kako joj se nije smio dozvoliti ulaz u streljanu jer je već prije pokušala samoubojstvo, no istražitelji tvrde kako to nije istina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene