Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojici Denisa Mrnjavca 9 i pol godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski sud u Sarajevu izrekao je prvostupanjsku, nepravomoćnu, presudu od 9 i pol godina zatvora 17-godišnjem Nerminu Sikiriću, kojega je optužnica teretila za ubojstvo Denisa Mrnjavca, sedamnaestogodišnjeg učenika Katoličkog školskog centra 'Sveti Josip' u Sarajevu, počinjeno u tramvaju 5. veljače ove godine.

Tužiteljstvo je za optuženog Sikirića tražilo deset godina zatvora.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Ničim izazvan Sikirić je 5. veljače u sarajevskom tramvaju naočigled više putnika nožem izbo Mrnjavca, nakon čega je mladić umro u bolnici. 

>> Blogovima kruže slike ubojica Denisa Mrnjavca

>> Tisuće prosvjedovalo zbog ubojstva učenika katoličkog školskog centra

>> Pokopan 17-godišnji Denis Mrnjavac

Ubojstvo, u kojemu se napadač i žrtva nisu međusobno poznavali, šokiralo je javnost u BiH, a posebice je zgražanje izazvala činjenica da nitko od putnika u tramvaju nije priskočio upomoć Denisu koji je bio napadnut.

Nakon ubojstva u Sarajevu je došlo do masovnog prosvjednog okupljanja građana koji su tražili zaustavljanje nasilja na ulicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene