Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izlazio iz dvorišta

Uznemirujuća snimka brutalnog ubojstva u Zemunu: Ubojica s medicinskom maskom prišao muškarcu i upucao ga

Ubojstvo u Zemunu
Ubojstvo u Zemunu Foto: Blic screenshot
Milan Šuša (39), koji je otprije poznat srbijanskoj policiji, ubijen je dok je zatvarao vrata svojeg dvorišta u Zemunu.

Sigurnosne kamere na obiteljskoj kući u Zemunu u subotu ujutro snimile su brutalnu likvidaciju Milana Šuše, 39-godišnjaka koji je otprije poznat srbijanskoj policiji jer je zbog umiješanosti u ubojstvo bio osuđen na 11 godina zatvora, a bacio je i bombu na zgradu RTV Pink.

Šuša je upucan dok je zatvarao vrata svog dvorišta. Prethodno je automobilom izašao na cestu, a nekoliko trenutaka kasnije, ubojica mu je pritrčao i ispalio prvi hitac. Šuša je pao na zemlju nakon čega je u njega ispaljen i drugi hitac.

Pročitajte i ovo Marta Peršić Javite ako nešto znate Nestala 21-godišnja Marta Perišić: Njezina majka moli za pomoć

Kako se vidi na snimci, ubojica je nosio na sebi bež jaknu, naočale za sunce i medicinsku masku. Nakon zločina napadači su pobjegli s mjesta događaja. Uznemirujuću snimku objavio je Blic, a možete je pogledati ovdje.

Kako se neslužbeno doznaje, Šuša je bio u sukobu s mnogo ljudi, a istraga policije ide u više pravaca.

"Policija ga je zatekla kako leži na pločniku s prostrijelnim ranama. Hitna pomoć je konstatirala smrt. U tijeku je policijska akcija Vihor 3", rekao je izvor Blica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na terasi kafića VIDEO Opušteno u Slavonskom Brodu: Snimljen kako u javnosti "vuče lajne" pa priveden

Prema riječima susjeda, Šuša je nedavno izašao iz zatvora, nakon što je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubojstva.

"Uvijek je bio sklоn problemima i nasilju, stalno je bio po zatvorima. Iza sebe je ostavio dva maloljetna djeteta, sina i kćerku. Svi smo duboko uznemireni zbog ovog događaja u našoj ulici", naveli su.

Ubijeni muškarac prij deset godina bio je umiješan u ubojstvo Nikole Serdara, čije je tijelo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Pročitajte i ovo Vojska - 2 Nešto više od 18.000 ljudi Tko sve može očekivati poziv na vojnu vježbu? Stizat će u još tri navrata: "Cilj nam je da budu osposobljeni i spremni"

Stravičan zločin dogodio se kad su se sukobila trojica mladića: Milan Četnik, Nikola Serdar i Milan Šuša. Dogodila se pucnjava, rezultirajući smrću Serdara, dok je Četnik bio ranjen. Nakon što je prebačen u bolnicu, Četnik je identificirao napadača, a tri mjeseca kasnije pronađeno je Serdarovo tijelo. Šuša je za pokušaj ubojstva osuđen na 11 godina zatvora.

Također, Šuša je 2009. godine s Goranom Petrovićem (36) bacio bombu na zgradu RTV Pink na Dedinju. Nekoliko dana nakon incidenta, dvojac je uhićen u stanu u Nišu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene