Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac osumnjičen za ubojstvo supruge, njezine sestre i njeno troje djece jučer je u kupaonici svojeg doma, samo nekoliko kilometara od mjesta zločina, suočen s policijom počinio samoubojstvo.


Davon Crawford, star 33 godine, zaključao se u kupaonicu i upucao se u glavu jučer oko 16, 30 sati po lokalnom vremenu, izvijestila je policija iz Clevelanda koja je nakon dojave da se sumnjivac nalazi u kući odmah okružila susjedstvo, piše APTN.

>> VIDEO: Ubijena majka i četvero djece, suprug u bijegu

Vezani članci U centru Splita upucana trojica muškaraca - 1 Društvenim mrežama šire se zabrinjavajuće poruke podrške osumnjičenom za trostruko ubojstvo Slika nije dostupna VIDEO: Ubijena majka i četvero djece, suprug u bijegu

Policija je krenula pretraživati prostoriju po prostoriju kuće, a kada su pronašli Crawforda, on nije pružao nikakav otpor već se  zaključao u kupaonicu i pucao si u glavu.  Lechea, Crawordova žena, je među ubijenim osobama pronađenim u četvrtak uvečer.

Rođaci kažu da se Crawford nedavno oženio, a policija izvještava da su u kući u kojoj su se dogodila ubojstva pronašli neozlijeđenu dvomjesečnu bebu. Druge žrtve su Lecheaina sestra, 25-godišnja Rose Stevens i njezino troje djece; 4-godišnja djevojčica i 2-godišnji blizanci.  Peto dijete koje je ranjeno nalazi se na liječenju u bolnici. Drugo dvoje djece koje se u vrijeme ubojstava nalazilo u kući, staro 12 i 13 godina, uspjelo je proći neozlijeđeno te o svemu obavijestiti policiju.

Crawford je bivši osuđenik koji je 1995. godine osuđen zbog ubojstva. Godine 200. izašao je iz zatvora, no već se 2002. vratio na služenje kazne, ovaj puta zbog nasilnog ponašanja. Na uvjetnu slobodu je pušten 2007. godine.  U vrijeme uvjetne slobode Crawford je prošao nekoliko testiranja na drogu, plaćao je alimentaciju, bio zapošlen na puno radno vrijeme te nije imao problema sa zakonom.