Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Clevlandu

VIDEO: Ubijena majka i četvero djece, suprug u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Clevlanda intenzivno traga za muškarcem koji je pobjegao nakon što je sinoć u stambenoj četvrti ubio petero ljudi, od kojih četvero djece, a najmanje jednu osobu ozlijedio.

Žena i četvero djece, u dobi od 3 do 14 godina, pronađeni su ustrijeljeni u odvojenim sobama njihova doma u Clevlandu, piše APTN. Policija intenzivno traga za suprugom ubijene žene koji je, kako se pretpostavlja, pješice pobjegao iz kuće.

Pročitajte i ovo Mjesto Dubona Na ispitivanju Privedeni djed i ujak kod kojih se krio masovni ubojica iz Mladenovaca: Primili ga u kuću jer sutra slave krsnu slavu? Policijski uviđaj u mjestu Malo Orašje Slomljen je Otac ubojice iz Mladenovca u teškom je psihičkom stanju: Siroti čovjek policajcima je samo ponavljao iste riječi

Susjeda ubijene žene kaže da je jučer popodne razgovarala s muškarcem i da joj se činio normalan. Kaže da su zastali na ulici i porazgovarali o njegovom poslu te da nije primjetila ništa neobično. Policija je u naselju u kojem se dogodio zločin pretražila nekoliko obiteljskih kuća i prodavaonica.

Policija je izvijestila da u kući u kojoj se dogodio zločin postoje dva stana te da su žrtve ubijene u stanu na prvom katu. Intenzivno tragaju za muškarcem visine 185 centimetara i težine oko 95 kilograma. Policijski helikopter nadlijeće područje, a prometni policajci pregledavaju autobusne linije.  

Nepoznati muškarac prišao je jutros policijskoj blokadi i rekao da je prepoznao traženog muškarca te da se radi o čovjeku koji je nedavno oženio njegovu kćerku. Tvrdi da je njegova kći s troje djece živjela na ulici s njegovom drugom kćeri i blizancima. Kaže da mu je kći sinoć u 19, 47 sati poslala neobičnu poruku u kojem je pisalo 'Nazovi me, živi svoj život i voli ga'. Policija još uvijek nije identificirala žrtve ovog zločina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene