Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Ubio suprugu u sobi dok su djeca bila u dnevnom boravku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (33), porijeklom iz BiH, zadavio je suprugu (21) u Klagenfurtu, priopćila je austrijska policija.

Muškarac se odmah predao policiji i trenutno je smješten u klagenfurtsku bolnicu zbog povreda koje je zadobio tijekom sukoba sa suprugom. Austrijski mediji prenose da se ubojstvo dogodilo u srijedu te da je žrtva Sanela O. ( 21 ), a da se muž zove Irnes ( 33 ), piše Dnevni Avaz.

Prvi rezultati istrage govore da je žena zadavljena. U stanu je bila i majka ubijene žene, koja je nakon ubojstva u stanju šoka.

"Definitivno se radi o ubojstvu. Uzrok smrti i čitav slijed događaja zasada su još nejasni", izjavio je načelnik policije u Klagenfurtu.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ilustracija Počinitelj uhićen Pucnjava u susjedstvu: Posvađali se zbog konobarice, jedan ubijen

Ubijen poznati privrednik: Upucao ga u prsa, a kada je pao pucao mu u leđa

Navodno je ubojica bio taj koji je pozvao Hitnu pomoć, dok drugi prenose da se on sam predao policiji nekoliko sati nakon ubojstva.

Žrtvinu majku i troje djece su prvo zbrinuli socijalni radnici, a zatim su dobili i psihološku pomoć uslijed šoka kojeg su preživjeli.

Susjedi su izjavili da je riječ o "jednoj sasvim normalnoj obitelji".

"Uvijek su bili fini i prijateljski raspoloženi. Kako su se doselili ovamo, nikada ih nismo čuli da se svađaju, niti je bilo ikakve naznake da se ne slažu", izjavio je jedan susjed.

Prema pisanju medija, muž i supruga su se posvađali u spavaćoj sobi, dok je njezina majka s djecom bila u dnevnom boravku. Nitko ništa nije čuo, sve dok muž nije izašao iz sobe. Majka je vidjela zadavljenu kćerku u spavaćoj sobi.

Muškarca su vidjeli s nožem u ruci kada je izašao iz spavaće sobe, gdje se najvjerojatnije posvađao sa suprugom koju je zadavio. Muškarac je, kako su kasnije utvrdili liječnici Hitne pomoći, po sebi imao rane zadobivene nožem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene