Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije uspio pobjeći

Ubio suprugu, pobjegao pa ga udario automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Saudijac nije imao sreće pri bjegu s mjesta na kojem je nožem nasmrt izbo svoju ženu. Pri pokušaju bijega udario ga je automobil te se sada nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici.

Jedan je Saudijac nasmrt izbo suprugu i dao se u bijeg. Samo nekoliko minuta nako stravičnog čina udario ga je automobil te je hitno prevezen u bolnicu u iznimno teškom stanju, piše 247Emirates.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

>> Sin ubio majku: Bacila na njega uroke, a on uzvratio sjekirom

Osumnjičeni je suprugu izbo kuhinjskim nožem nakon žestoke svađe. Žena je prevezana u bolnicu, ali je zbog težine ozljeda ubrzo preminula. 'Osumnjičeni je nakon ubojstva pobjegao u histeričnom stanju', priopćili su lokalni mediji.

Nakon što je stigao do obližnje benzinske izašao je iz automobila i počeo trčati. Tada ga je na ulici udario automobi. Muškarac se trenutno u teškom stanju nalazi u bolnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene