Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio suprugu nakon što je na Facebooku objavila da ga ostavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo Tracey Grinhaff pronađeno je u hangaru u dvorištu obiteljske kuće u kojoj je živjela sa svojim suprugom, Garyem, i njihove dvije kćeri.

Ubrzo nakon otkrića njezina tijela, policija je pronašla i njegovo u blizini kuće. Oboje su umrli zbog smrtonosnih ozljeda u glavu. Policija je pak izjavila kako su ozljede na glavi supruga samouzrokovane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nasilje u školi Nije govorio engleski: Učiteljica ubila učenika (6)?! Slika nije dostupna Nakon par mjeseci... VIDEO Šokantan video sve otkrio!

Samo nekoliko dana prije, ova 42- godišnjakinja, na svom je profilu na Facebooku, rekla svojim prijateljima kako se 'trenutačno rastaje' od svog supruga.

- U braku smo 16 godina, ali u vezi čak 26.!!! Kako zbog tih godina zvučim staro!, dodala je Tracey.

Dok ih susjedi opisuju kao savršenu malu obitelj, nekolicina pak tvrdi kako je on nedavno otkrio da njegova supruga ima izvanbračnu vezu.

- Klasičan je to primjer ljubavnog trokuta i mnogi ljudi govore kako je Gary saznao za njih. To mi je rekao poštar, čini se da je on sve znao. Bili su draga obitelj, iako nismo gurali nos u njihova posla, uvijek su bili ljubazni prema nama. Zabrinut sam za te dvije djevojčice, rekao je jedan susjed.

Glasine o obitelji proširile su se ovom povezanom zajednicom, pa je tako isplivala i priča kako su njihove kćeri pokucale na vrata susjeda s porukom kako se njihovim roditeljima dogodilo nešto loše.

- Nisam baš dobro poznavala njezina supruga, ali mislim da je istina da se razilaze, rekla je jedna prijeteljica.

Nakon što su otkrili njihova tijela, policija je uhitila susjeda, za kojeg se sumnjalo da je supružnike ubio. No ubrzo su ga pustili bez podizanja optužbi.

Ipak policija izjavljuje kako više ne traži nikoga u vezi s ovim ubojstvima.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene