Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio se bivši šef kabineta vlade Republike Srpske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladen Mijić, bivši šef kabineta vlade Republike Srpske, ustrijelio se jer nije mogao vraćati dugove svog prijatelja kojem je bio jamac za kredit. Njegovo je tijelo pronađeno na obali Vrbasa u Banjaluci. Pronađeno je i oproštajno pismo.

Neslužbeno se saznaje kako je Mijić ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo da ga je 'prijatelj spakirao na onaj svijet' i da u 'smrt odlazi potpuno svjesno'. 

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva" Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima

Navodno je tom prijatelju bio jamac na iznos kredita od 100.000 KM. Mijić je u pismu istakanuo da nije bio u stanju plaćati taj dug i da se zato odlučio na samoubojstvo.

Mijićevo tijelo pronašao je jedan mladić dok je šetao pored Vrbasa. On je policiji rekao kako je primjetio leš muškarca  na travi na lijevoj obali rijeke. Na mjestu samoubojstva pronađena je torba, u kojoj je bilo oproštajno pismo sa njegovim potpisom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene