Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravičan događaj u Oklahomi. Bebu staru 10 dana vlastita je majka ubila stavivši je u perilicu rublja.


Lyndsey Fiddler je svoju kćer stavila u perilicu zajedno s prljavim rubljem. Beba je u perilici bila 40 minuta dok je nije pronašla majčina rođakinja. Ona im je došla u posjetu te je majku pronašla u nesvijesti, a bebe Maggie May nije nigdje bilo.

Vezani članci Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro" Beba u inkubatoru, ilustracija (Foto: Getty images) Čudo u Češkoj: 117 dana nakon što joj je utvrđena moždana smrt – rodila bebu

Tada je čula čudan zvuk u perilici rublja te ju je otvorila i imala što za vidjeti, djetetovo unakaženo tijelo pomiješano s odjećom, prenosi Daily Mail. 'Majka je spavala i bilo ju je teško probuditi. Gospođa Coshatt je čula lupanje u perilici te je išla provjeriti o čemu se radi. Tada je vidjela dijete', rekao je šef policije Tom Holland.

Istraga je utvrdila da je nesretna beba u perilici bila tijekom cijelog ciklusa pranja. Fiddler je naposlijetku optužena za ubojstvo bez predumišljaja. U prošlosti je imala problema s drogom zbog čega je obitelj bila zabrinuta te su joj htjeli oduzeti roditeljska prava. Tome u prilog ide i njezino uhićenje zbog droge dok je bila u 4. mjesecu trudnoće.

>> VIDEO: Djevojčica zapela u perlici rublja

Sumnja se da je drogu uzela i kobne noći kad joj je umrla kćer.  Socijalna služba majci je nakon okrutnog događaja oduzela sinove od tri i četiri godine. 'Ne mogu vjerovati da bi Lindsey naudila našoj djevojčici', rekao je otac Benjamin Trammel.

Liječnici su pokušali oživjeti bebu, no neuspješno. 'Užasno, ne znam ni kako bih to opisao', rekao je liječnik John Houser. Fiddler je policiji poznata i po uhićenjima zbog napada, vožnje bez dozvole i vožnje djece koja nisu bila u sjedalicama.