Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli ga u autu

Ubijen srpski mafijaš koji je tvrdio da ima snimke švedskog kralja u orgijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mile Marković (49), bivši srbijanski boksač i mafijaš, pronađen je mrtav u automobilu u Stockholmu. Ubijen je pucnjevima u glavu.

Mile Marković (49), bivši srbijanski boksač i mafijaš, pronađen je mrtav u automobilu u Stockholmu. Ubijen je pucnjevima u glavu, javlja B92.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Prema tvrdnjama svjedoka, začulo se nekoliko pucnjeva, a onda je ubojica pobjegao u bijelom vozilu.

Široj javnosti Marković je postao poznat 2011. godine kada je objavio kako ima kompromitirajući video i foto sadržaj švedskog monarha Carla Gustava XVI koji je, tvrdio je, sudjelovao u orgijama. Marković je rekao da su fotografije snimljene u njegovom striptiz klubu.

Srpski mafijaš ima fotografije švedskog kralja sa striptizetama?

Iako su za jednu fotografiju koja je procurila u javnost korisnici interneta tvrdili da je monarhovo lice izrezano iz jednog televizijskog intervjua, Marković je tvrdio da to nije istina i da mu je fotografija ukradena.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene