Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osveta iz Ukrajine?

Putinov zapovjednik likvidiran dok je džogirao: Presudila mu aplikacija, a spominje se i Olena Zelenska

Stanislav Ržitski
Stanislav Ržitski Foto: Twitter/Screenshot
Zapovjednik u ruskoj mornarici likvidiran je iz vatrenog oružja dok je džogirao. Sumnja se da upravo on stoji iza smrtonosnog napada na ukrajinski grad.

Zapovjednik ruske podmornice Stanislav Ržitski (42) ubijen je dok je trčao u gradu Krasnodaru. Ržitski je zapovijedao podmornicom Krasnodar, s koje je navodno raketiran ukrajinski grad Vinica, pri čemu je ubijeno 27 osoba. Napad se dogodio prije godinu dana.

Među žrtvama je bila i četverogodišnja Liza Dmitrijeva, dok je njezina majka Irina pretrpjela strašne ozljede. Ukrajinska prva dama Olena Zelenska poznavala je Lizu iz spota koji su zajedno snimale, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija I to se događa VIDEO Avion je trebao poletjeti, a onda je pilot izišao iz kabine i obratio se putnicima: 19 njih odmah je napustilo zrakoplov

Ruski istražitelji vjeruju da je Ržitski koristio aplikaciju za trčanje te da su ga napadači tako pratili. Upucan je četiri puta te je preminuo na licu mjesta. Kako mu je sat ostao na ruci, istražitelji su zaključili da pljačka nije motiv.

Naoružani napadač ustrijelio je Ržitskog na mjestu bez kamera za videonadzor - ali ruska policija objavila je sliku čovjeka za kojeg kažu da je osumnjičen za ubojstvo.

Vjeruju da se radi o naručenom ubojstvu, osveti iz Ukrajine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene