Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukradeno dva i pol do deset miliju eura

Spektakularna pljačka u Tirani: Policijska akcija i dalje u tijeku, jedan od dvojice pljačkaša ubijen

Forenzičari traže dokazu u blizini sela Rinas (Foto: AFP)
Forenzičari traže dokazu u blizini sela Rinas (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Albansi premijer unutarnjih poslova Sander Lleshaj (Foto: Dnevnik.hr) Albansi premijer unutarnjih poslova Sander Lleshaj (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Albanska policija (Foto: Dnevnik.hr) Albanska policija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Forenzičari traže dokazu u blizini sela Rinas (Foto: AFP) Forenzičari traže dokazu u blizini sela Rinas (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Forenzičari pretražuju mjesto gdje je ubijen pljačkaš (Foto: AFP) Galerija 1/4 >>
U Albaniji i dalje traje velika policijska akcija. Vlasti traže dvojicu muškaraca koji su izveli spektakularnu pljačku blindiranog vozila s novcem na pisti zračne luke kod Tirane. Treći pljačkaš ubijen je u okršaju s policijom, a riječ je o muškarcu s debelim kriminalnim dosjeom.

On je 2013. pobjegao iz zatvora u Grčkoj i cijelo vrijeme koristio različite indetitete. Policija nije službeno objavila koliko je novca ukradeno u zračnoj luci, a procjene albanskih medija kreću se od dva i pol do deset milijuna eura.

Ministar unutarnjih poslova Sander Lleshaj pojašnjava da su oni i u prošlosti pljačkali transportna vozila.

"Zločinačka skupina i u prošlosti je pljačkala transportna vozila u zračnoj luci i u novčarskim institucijama naše zemlje. Nakon gubitka jednog od svojih pripadnika pretrpjela je težak udarac, zahvaljujući predanom radu tužiteljstva i policije", kaže Lleshaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene