Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U gusto naseljenoj četvrti

VIDEO: Pri urušavanju peterokatnice poginulo 65 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je šezdeset i pet osoba poginulo, a osamdeset je ranjeno pri urušavanju peterokatnice u indijskoj prijestolnici.

Najmanje je 30 ljudi zatrpano pod ruševinama zgrade koja se urušila u ponedjeljak kasno navečer u gusto naseljenoj četvrti Laxmi Nagaru u New Delhiju, objavila je tv-mreža NDTV.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Urušila se stambena zgrada u blizini Rima Užas u susjedstvu VIDEO Urušila se stambena zgrada: Tri osobe su prebačene u bolnicu, za ostalima se traga

Desetak ozlijeđenih je u kritičnom stanju. Vatrogasne ekipe, policija i gradski čelnici su, uz pomoć stanara, sudjelovali u spašavanju i uklanjanju ruševina.

Uzrok nesreće još nije utvrđen, ali je ministar financija u Delhiju Ak Walia rekao nedavno da su poplave nakon jakih monsunskih kiša potkopale temelje zgrade.

Sumnja se da je voda potkopala temelje

'Čini se da je voda potkopala temelje zgrade, što je možda uzrokovalo urušavanje', rekao je Walia. Drugi čelnici pripisuju nesreću nekvalitetnoj gradnji. Gradonačelnica Sheila Dikshit naredila je istragu o uzrocima tragedije.

Strahuje se da bi se broj stradalih mogao popeti na 70. (Hina/ A.E.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene