Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Brazilu

U urušavanju crkve poginulo sedam osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je sedam osoba poginulo, a više od 50 ih ostalo je zatrpano nakon što se na njih u nedjelju srušio krov evangelističke crkve u Sao Paolu, izvijestili su vatrogasci.

Uzrok urušavanja krova još uvijek je nepoznat, a neimenovani dužnosnik Reutersu je izjavio da bi potraga za unesrećenima mogla trajati danima. Jedan internetski portal objavio je izjave vatrogasnih dužnosnika koji tvrde da je u trenutku rušenja krova na bogoslužju u Crkvi ponovnog rođenja u Kristu bilo između 400 i 500 ljudi, no Crkva je taj podatak demantirala priopćenjem, u kojem tvrdi da je na bogoslužju bilo 60-ak vjernika.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Urušavanje krova kuće u Sisku službe na terenu FOTO/VIDEO Dramatični prizori! U samom centru Siska urušila se zgrada: "Sve je moglo proći puno gore"

Crkva ponovnog rođenja u Kristu jedna je od najvećih među stotinama evangeličkih crkvi u Brazilu, a među njezinim sljedbenicima je i poznati brazilski nogometaš Kaka, koji se u toj crkvi i vjenčao u prosincu 2005. Crkvu je 1986. osnovao bračni par Estevam i Sonia Hernandes, koji su lani završili u zatvoru u Miamiu jer su preko granice pokušali prokrijumčariti veću svotu novca. SAD je odbila njihovo izručenje Brazilu, koji im sudi za pranje novca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene