Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vitka nakon trećeg poroda

U trudnoći smršavjela 70 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina žena udeblja se tijekom trudnoće, ali kod Britanke Zoe Bisgrove bilo je obrnuto. Kada je rodila svoje treće dijete, bila je pedesetak kilograma lakša nego kada je zatrudnjela.

‘Većina žena misli da izgledaju grozno u devetom mjesecu trudnoće, ali ne i ja. Bila sam tako ponosna na svoj izgled', rekla je 30-godišnja majka troje djece koja se s težinom borila od svog djetinjstva, a kada je bila u svojim dvadesetima imala je čak 135 kilograma. Kaže da joj je zbog te težine bilo teško hodati, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene" Slika nije dostupna 'To je bio šok' 65-godišnja Njemica nosi četvorke

Na svoj 27 rođendan, Zoe je pala niz stepenice u kući u kojoj živi sa svojim partnerom Jamesom Heyworthom u Exmouthu i slomila je trticu. Zbog toga je odlučila da će učiniti nešto sa svojom težinom te se pridružila lokalnoj grupi za mršavljenje.

'Prije sam jela mnogo sendviča od sira, čipseve, kolače, pizze i svu nezdravu hranu, a sada umjesto toga jedem voće, povrće i laganiju hranu', rekla je Zoe. Nakon što je izgubila pedesetak kilograma, saznala je da je trudna dva mjeseca.

'Kako mi je rastao trbuh, počela sam se smanjivati. Do vremena kada sam bila spremna roditi, izgubila sam još dvadesetak kilograma', kaže Zoe. 18 mjeseci nakon što se rodio njezin treći sin Seth, njegova je majka nastavila mršavjeti. Konačnu težinu od 60 kilograma dosegla je u srpnju prošle godine. Od tada je održala svoju zdravu težinu.

'Kada sam rodila prva dva dječaka, zbog težine nisam mogla trčati za njima, ali za Sethom mogu. Imam mnogo više samopouzdanja sada', zaključila je Zoe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene