Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero ozlijeđenih

Kod Rogoznice poginuo motociklist: Vozio bez dozvole neregistrirano vozilo i prešao u suprotnu traku

Ilustracija - 4
Ilustracija - 4 Foto: Shutterstock
U današnjoj prometnoj nesreći koja se oko 10:30 sati dogodila na državnoj cesti D-8 nedaleko Podorljaka, smrtno je stradao 29-godišnji motociklist, javila je šibenska policija.

Mladić (29) se sudario s osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera i od siline udara i zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu.

Tri osobe iz osobnog automobila zadobile su lakše, a četvrta teške tjelesne ozljede i jedna je zadržana na promatranju u KBC Firule.

Šibenska policija objavila je kako je 29-godišnjak vozio s isteklom vozačkom dozvolom i bez položene A kategorije, vozio je motocikl Honda bez registarskih oznaka.

Na dijelu kolnika gdje je zbog radova na kolinku brzina ograničena na 30 km/h u desnom zavoju nije prilagodio brzinu osobinama ceste, preglednosti te gustoći prometa.

Prešao je u traku za vozila iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil Suzuki koji je dolazio iz suprotnog smjera i kojim je upravljao 44-godišnjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Novi detalji užasa u Ogulinu: Zateturao izlazeći iz kafića, pao pod prikolicu kamiona i poginuo

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene