Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U sudaru vlaka i autobusa poginulo 6 osoba, od kojih 5 djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest je ljudi, među kojima petero djece, poginulo, a još ih je tridesetak ozlijeđeno u sudaru vlaka i školskog autobusa na željezničkom prijelazu u području francuskih Alpa, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila oko 14.00 sati po lokalnom vremenu. Sudarili su se regionalni vlak i autobus koji je prevozio oko pedeset školaraca.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Za sada je potvrđeno da je poginulo petero djece, a naknadno je javljeno da je na putu prema bolnici, ozljedama podlegla još jedna osoba, no zasad nije poznato je li riječ o još jednom djetetu. U nesreći je ozlijeđena 31 osoba, četiri teško, a 27 ih je zadobilo lakše ozljede.

Još uvijek nisu poznate okolnosti zbog kojih je do nesreće došlo. Mjesto nesreće i unesrećene tijekom dana će obići francuska ministrica unutarnjih poslova Michele Alliot-Marie i ministar transporta Dominique Bussereau.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene