Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar dvaju kamiona

U strašnoj nesreći u Italiji poginuo vozač iz Hrvatske: ''Izgledalo je strašno. Oči su mi još uvijek pune suza''

Kamion, ilustracija
Kamion, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Vozač kamiona iz Hrvatske poginuo je u ponedjeljak rano ujutro u Italiji nakon što se sudario s drugim kamionom.

U sudaru dvaju kamiona na talijanskoj autocesti A4 u srijedu ujutro poginuo je hrvatski državljanin, piše talijanski RaiNews. Nesreća se dogodila u vrijeme zastoja na cesti zbog druge prometne nesreća koja se zbila nekoliko sati ranije.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku

Hrvatski vozač udario je svojim kaminom u teretno vozilo ispred sebe koje je zbog siline udarca odbačeno desetak metara dalje. Vozač je na mjestu preminuo.

"Kad smo stigli do mjesta nesreće, vidjeli smo da je kamion s hrvatskim registracijskim oznakama sudjelovao u nesreći. Ne znamo što se dogodilo s vozačem, ali izgledalo je strašno. Oči su mi još uvijek pune suza", ispričao je za 24sata svjedok koji se zatekao na mjestu strašne nesreće.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene